YTONG

YTONG

Ma már nem csak téglát jelent az Ytong márkanév, hanem korszerű, komplett pórusbeton építési rendszert. Az elemek könnyen elérhető, természetes alapanyagokból készülnek, gyártásuk folyamán környezetkímélő technológiák alkalmazásával.

Az Ytong elemek jó hőszigetelő tulajdonságukkal kiegészítő szigetelés nélkül is megfelelnek a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Klímaszabályzó képességük, az anyagok által nyújtott zajvédelem növeli a lakótér komfortérzetét. A falazóelemek méretpontosságuk, könnyű beépíthetőségük, és megmunkálhatóságuk révén is kiváló építőanyagok.

A kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmazó pórusbeton nem éghető. Pincétől a tetőtérig ideális választás az Ytong rendszer. Tetőtér beépítésnél kedvező önsúlya révén az elemek kevésbé terhelik a már meglévő tartószerkezetet. Időjárásállósága és nagy nyomószilárdsága masszív, időtálló befektetéssé teszi építkezését.

Az építési rendszer gyors és gazdaságos felhasználását előnyös tulajdonságain túl (viszonylag nagy elemek, kevés vágási maradékkal, mely beépíthető) a minden igényt kielégítő célszerszámok kínálata segíti. Az Ytong termékek minőségét folyamatos, szigorú minőségellenőrzés szavatolja.

Webáruházunkban kedvezményes, akciós árakon vásárolhat Ytong termékeket.

YTONG falazóelemek
YTONG válaszfalelemek
YTONG elemmagas áthidalók
YTONG falazati indító elem
YTONG előfalazólapok
YTONG falazóhabarcs
YTONG furatos elemek
YTONG koszorúelemek
YTONG teherhordó áthidalók
YTONG U-zsaluelemek nyílásáthidalókhoz
YTONG vakolat
Szerszámok