Szállítási feltételek

Az Ytong és Silka megrendelések kiszállítása a Bau-Styl Kft. szervezésében történik, mely garanciát nyújt arra, hogy megrendelés az ígért hatásidőn  belül a  rendeltetési helyszínre érkezzen. A szállítások önrakodós 18 m hosszú járműszerelvényekkel történnek telekhatárig, megfelelő útviszonyok esetén.

Megrendeléskor a vevő köteles a szállítót pontosan tájékoztatni különösen az útviszonyokról  és a teljesítés helyéhez vezető optimális útvonalról.
Nyilatkozik arról, hogy a szállítási cím ilyen méretű gépjárművel időjárástól függetlenül biztonságosan megközelíthető. Pótkocsis kiszállítás esetében, ha a lerakodásnál a pótkocsiról át kell szedni az árut a tehergépkocsira, akkor az ilyen esetekben pótkocsi átszedést kell fizetni, mely a mindenkori árlista alapján kerül kiszámlázásra.
A tájékoztatás elmulasztásából származó többletköltséget a megrendelő köteles megfizetni a szállítónak, illetve az ebből származó kárért felelős.

Ha a szállítás során az áru lerakása az áruátvevő mulasztása miatt meghiúsul- beleértve ebbe a lerakodási helyszín lerakásra való alkalmatlanságát is- a megrendelő köteles az eredménytelen szállítás költségeinek megtérítésére.

A megrendelőnek felróható indokolatlan fuvareszköz várakoztatásáért fenntartjuk a jogot állásidő díj felszámítására.

Behajtási engedélyhez kötött fuvarok esetén a megrendelő kötelessége annak beszerzése.

Termékeinket raklapon értékesítjük, a hibátlan raklapokat 12 hónapon belül visszavásároljuk az érvényes árlista szerint. Amennyiben az áru átvételekor a raklap minősége nem megfelelő azt szállítólevélen jelezze!

A célszerszámok kiszállítását abban az esetben vállaljuk, amennyiben Ytong vagy Silka termékek megrendelésével együtt kerül megrendelésre ugyanarra a rendeltetési helyre és teljesítési időre. Ettől eltérően, azaz csak célszerszám rendelés esetében a mindenkori postai küldemények költségeinek és útvonalának megfelelően, postai utánvétellel juttatjuk el a rendeletetési helyre, vagy lehetőség van a személyes átvételre a központi telephelyünkön.

Cím:
Bau-Styl Kft
Vecsés, Fő út 2/c
Tel:06-29/355-709, 06-70/379-9873, 06-70/371-9672